Türkan - Tevfik Sarıgül İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.

Misyon: Biz, Okul çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.

Başarılar: BU BÖLÜM GÜNCELLENECEKTİR

Saatler: 8.30 DA BAŞLAYAN 1 DERS GÜNÜ 15.05´TE BİTMEKTEDİR
Isınma: OKULUMUZ KALORİFERLE ISINMAKTADIR
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://turkantevfiksarigulio.meb.k12.tr

Adres - GÖVELEK MAH. GÖVELEK KÜME EVLERİ TÜRKAN TEVFIK SARIGÜL ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 21 İPEKYOLU / VAN

Öğretim Şekli :TAM GÜN ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ GÖVEVLEK KÖYÜNDE DİR. GÖVELEK KÖYÜ VAN MERKEZE BAĞLI OLUP 25 KM UZAKLIKTADIR.KÖY YAKLAŞIK 300 HANEDİR. BİR CAMİSİ VE BİR TAZİYE EVİ BULUNMAKTADIR.

Ulaşım ÖĞRETMENLER TARAFINDAN SERVİS TUTULMUŞTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 25 KM